Šilumos siurblys „Daikin Altherma 3 GEO“

„Daikin Altherma 3 GEO“ – šildymo ir karšto vandens paruošimo sprendimas, tinkantis bet kokiam klimatui. Žemė – patikimiausias atsinaujinančios šiluminės energijos šaltinis, kadangi žemės temperatūra išlieka gan stabili ištisus metus. Būtent todėl tai yra itin efektyvus sprendimas patalpoms šildyti ir vėsinti su integruotu karšto buitinio vandens baku, kurio pakaks visiems Jūsų poreikiams.
  • Dėl techninių charakteristikų puikiai tinka tiek naujai statomiems (jungiami prie naujoviškų ventiliatorinių radiatorių ar grindinio šildymo), tiek renovuojamiems (suderinami su esančia radiatorių ar kita šildymo sistema) būstams.
  • Jei įrengimui trūksta žemės, naudojami ne horizontalūs žiedai, o vertikalūs į žemę įgręžiami zondai.
  • „Daikin Altherma“ inverteriu valdomo šilumos siurblio technologija užtikrina aukščiausią galimą sezoninį veikimo našumą, kai 80 % energijos išgaunama iš žemės ir tik 20 % – iš elektros.
  • Ekologiškas šildymo sprendimas sumažina namų ūkio CO2 emisiją iki 70 % dėl naudojamo R32 šaltnešio.
  • Vartotojui patrauklus technologinis sprendimas dėl ypač tylaus įrenginio veikimo, modernaus dizaino ir inovatyvaus valdymo.
Šilumos siurbliai oras-vanduo „Daikin Altherma“ – tai vieni geriausių produktų šiame rinkos segmente. „Daikin Altherma“ siurblių ilgaamžiškumas, kokybė bei kiti privalumai – tai tik dalis aspektų, kurie padės palaikyti aukštą komforto jausmą kiekvieno namuose!

Panašūs produktai:

Šilumos siurblys „Alpha-InnoTec LWD/LWDV“
Šilumos siurblys „Daikin Altherma 3 H HT“