• tikkurila
  • ruukki
  • ruukki
  • tikkurila

Naujame verslo centre – inovatyvi kulinarijos studija

2016 spalio 28 d.
„Eikos“ vizual.
„Eikos“ vizual.

Kulinarijos studija ČIOP ČIOP plečiasi ir žiemos pradžioje atvers duris naujame verslo centre „135“, baigiamame statyti Žalgirio gatvėje. Čia bus sukurta daugiau nei 300 kv. m ploto išskirtinė urbanistinė erdvė su stogo terasa grilinimo mokymams, prieskoninių žolelių siena, „open kitchen“ stiliaus restoranas po atviru dangumi ir net kino studija.

„Naujoje kulinarijos studijoje verslo centre „135“ pristatysime naujovę – atvirą profesionalią virtuvę ir interaktyvų barą su gamybos salele, kur svečiai galės stebėti profesionalių šefų gamybos šou, dalyvauti mokymuose, stebėti barmenų pasirodymus ir degustacijas. Taip pat studijoje bus įrengta VIP salė privatiems renginiams, didelė konferencijų erdvė su scena, lauko terasa su griliais ir miesto sodas ant pastato stogo. Be to, verslo centre „135“ ir netoliese dirbantys žmonės darbo dienomis galės mėgautis išskirtiniais ČIOP ČIOP „Event studijos“ dienos pietumis“, – pasakojo kulinarinės studijos ČIOP ČIOP vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

„Eikos“ vizual.

Šiuo metu patalpų įrengimu besirūpinanti verslo centro „135“ plėtotoja „Eika“ teigia, kad jai teko nelengvas uždavinys – suderinti tokio inovatyvaus ir netradicinio nuomininko kaip ČIOP ČIOP veiklos funkcijas ir tinkamai pritaikyti turimas erdves jo paslaugų koncepcijai.

Naujoje ČIOP ČIOP studijoje kvepės šviežiais prieskoniais – čia planuojama įrengti žaliuojančią, naudoti čia ir dabar skirtų prieskoninių augalų sieną, čia bus puiki stogo terasa renginiams ir susitikimams, kurią naudotojai turėtų vertinti dėl įspūdingų vaizdų ir sodo. Papildomai renginiams pritaikytos keturios skirtingų stilistikų ir dydžio verslo centro „135“ konferencijų salės.

Planuojama, kad Naujoji ČIOP ČIOP „Event studija“ verslo centre „135“ talpins iki 200 žmonių, o duris atvers jau šių metų gruodį.

Komentarai

Nemokami mokymai architektams ir inžinieriams
statyba ir architektura
archicad