Top Baneris

2021 metų spalva – giedrą vasaros dangų primenanti CUMULUS (Y354)

2021 sausio 15 d.
Tikkurilametspalva2021 3
„Tikkurila“ nuotr.
Pasidalykite straipsniu

Kompanija „Tikkurila“ metų spalva išrinko ramybę spinduliuojančią žydrą spalvą „Cumulus“ (Y354). 2021 metų spalva ir spalvų kolekcija žadina viltį ir skatina kartu projektuoti giedresnę rytdieną. Ji skelbia: „Nesustokime. Priešaky – giedras dangus.“

Kokia ji – 2021 m. spalva?

Mūsų spalvų pasirinkimas ne tik atspindi mūsų asmenybę, bet ir perteikia mūsų požiūrį į gyvenimą. Žydra spalva įkūnija mūsų visų viltį. Dabar kaip niekad svarbu vėl atgaivinti tikėjimą ateitimi. Belaukiant, kada dangus taps giedras ir nušvis saulė, žydra spalva ramina ir teikia pasitikėjimo. 

Ji skatina mūsų bendrystę bei tarpusavio supratimą ir atsakingesnį požiūrį į gyvenimą.

Gaivų vasaros oro gurkšnį primenanti žydra spalva Cumulus“ (Y354) puikiai derės kone bet kokiame interjere. Ją lengva derinti su įvairiomis medžiagomis ir interjero elementais. Kartu su šviesia mediena ir gaivia balta spalva ji sukuria klasikinį stilių, o ją derinant su ryškiomis spalvomis interjeras atrodo itin efektingai.

Šių metų spalva buvo pasirinkta po vidinių diskusijų ir analizės. Būdama Šiaurės šalių dažų gamybos lyderė kompanija „Tikkurila“ nuolat seka bei analizuoja dabarties ir ateities tendencijas. Jos spalvų kūrimo patirtis jau perkopė 100 metų.

2021 metų spalvų kolekcija „Color Now“

Naujoji spalvų kolekcija siūlo pasisemti įkvėpimo ir atveria naujas dizaino perspektyvas projektuojant giedresnę ateitį – bet kokioje situacijoje ir bet kokioje erdvėje. 2021 metų spalvų kolekcijos spalvos perteikia gamtos grožį bei energiją ir yra įkvėptos dangaus bei jūros, kerinčių saulėlydžių ir spalvingos augalų karalijos įvairovės. Joje taip pat yra žemės, akmenų ir uolų, medžių žievės ir smėlio atspalvių. Šią kolekciją sudaro 10 spalvų, jos puikiai dera su metų spalva, gali būti įvairiai derinamos tarpusavyje arba naudojamos atskirai. Ja naudojantis bus lengva derinti spalvas ir interjero elementus, suteikiančius namams šilumos bei žaismingumo.

Tikkurilametspalva2021 5
Tikkurilametspalva2021 1
„Tikkurila“ nuotr.

„Pristatydami savo 2021 metų spalvų kolekciją norime sužadinti savo namus dažančių ir dekoruojančių žmonių vaizduotę. Vien tik spalvų nepakanka, svarbu mokėti jas derinti. Norime paskatinti žmonių kūrybingumą ir padėti jiems pasiekti geidžiamą rezultatą pateikdami tarpusavyje puikiai derančių atspalvių kolekciją“, – sako spalvų ekspertė Irina Hanhisalo.

Kompanijos „Tikkurila“ projektas „Color Now“ pristato naujausias įdomias, kūrybingumą skatinančias spalvų tendencijas ir temas. Šiuo projektu siekiama įkvėpti žmones suteikti savo kasdienybei grožio ir atverti naujas spalvingas perspektyvas. Spalvų kolekcijas „Color Now“ ir metų spalvą „Tikkurila“ pristato nuo 2016 metų.

PARTNERIO TURINYS


Pasidalykite straipsniu
Komentarai

Rekomenduojami video