Loading...

APIE ĮMONĘ

UAB „Šviesos gamyba” – llgalaikę patirtį skaičiuojanti apšvietimo sistemų gamintoja, padedanti gamybos, paslaugų ir komercinėms įmonėms suprojektuoti ir įdiegi optimaliausius apšvietimo ir dezinfekavimo sprendimus.

Kartu su Lietuvos mokslininkų ir inžinierių komanda plėtojame naują UVC LED technologiją. Šios technologijos pagrindu sukūrėme produktus padedančius efektyviai ir veiksmingai dezinfekuoti uždarų patalpų paviršius ir orą, naikinant bakterijas, virusus (įskaitant SARS-CoV-2) ir kitus mikrobus, taip saugant žmonių sveikatą ir gyvybes.

Iš viso ultravioletinės šviesos spektro, kuris skirstomas į tris dalis: UVA, UVB ir UVC, būtent trumpoji UVC (200-280 nm) spinduliuotė yra antibakterinė, nes gali naikinti arba deaktyvuoti mikroorganizmus. Ji ardo nukleorūgštis bei suskaldo DNR, RNR taip užkirsdama kelią ląstelių reprodukcijai. UVC technologija jau kuris laikas yra plačiai ir efektyviai naudojama vandens ir paviršių dezinfekcijai, o kartu su oro filtravimu yra viena iš efektyviausių ir ekonomiškiausių oro dezinfekavimo technologijų.

Moksliniais tyrimais įrodyta, kad UVC bangos efektyviai naikina SARS-COV-2 šeimos virusus. Rinkoje galima rasti daugybę dezinfekcijai skirtų produktų, svarbu atkreipti dėmesį, kad technologijos veiksmingumas tiesiogiai priklauso nuo inžinerinių ir mokslinių sprendimų pagrįstumo eksperimentais ir tyrimais.

PRODUKTAI

Inovatyvūs dezinfekavimo prietaisai

Mūsų sukurti inovatyvūs dezinfekavimo prietaisai skirti itin efektyviai erdvių ir objektų dezinfekcijai. Produktai kuriami atsižvelgiant į mikrobiologinių tyrimų rezultatus. Moksliškai įrodytas UVC LED technologijos poveikis panaudojamas ten kur labiausiai reikia: sveikatos priežiūros įstaigose, komercinėse patalpose, pramonėje ir patalpose, kuriose sudėtinga taikyti įprastas dezinfekavimo priemones.

Jūsų darbuotojai, klientai, partneriai ir lankytojai bus ir jausis saugūs bei užtikrinti dėl savo sveikatos, o Jūs sutaupysite – mažiau išleisdami kitoms dezinfekavimo priemonėms, nedarbingumo atostogoms bei sveikatos priežiūrai!

Get an offer
PRIVALUMAI

Saugumas ir inovacijos

Draugiškas aplinkai

Saugus aplinkai, be cheminių medžiagų sprendimas – UVC LED gaminiuose nenaudojamas gyvsidabris, neišskiriamas ozonas. Dezinfekavimas bekvapis, nesukeliantis alergijos.

Efektyvus

Moksliškai patvirtintas iki 99.9999 % visų virusų ir bakterijų, tarp jų ir SARS-CoV-2 naikinimas.

Greitas

Patalpų paviršių dezinfekavimas nuo 5 min. Tęskite darbus nedelsiant po dezinfekavimo.

Inovatyvus

UVC LED dezinfekavimo sprendimas – mokslininkų ir inžinierių sėkmingų bandymų rezultatas.

Taupus

Du viename pasirinkimas – UVC LED oro dezinfekavimo sistema kartu naudojama ir patalpų apšvietimui.

Patogus

Paprastas ir lengvas sistemos valdymas, reikalaujantis minimalaus žmogaus įsitraukimo.

PRITAIKYMAS

Viešose ir privačiose erdvėse

  • Komerciniai vartotojai (verslo įmonės, prekybos centrai, biurai, viešbučiai, konferencijų salės, restoranai, virtuvės).

  • Sveikatos priežiūros sektorius (ligoninės, klinikos, poliklinikos, laboratorijos, odontologijos klinikos, slaugos namai).
  • Pramonės valdytojai (gamintojai, pramoninės erdvės, sandėliai).
  • Švietimo įstaigos (darželiai, mokyklos, dienos centrai).
  • Kitos sritys: automobiliai, viešasis transportas, namų ūkiai, kt.

KLIENTŲ

Atsiliepimai

Apie mus rašo

SU MUMIS DIRBA

Partneriai

Susidomėjiai? Gauk daugiau informacijos iš mūsų konsultantų!