Audiovizualinės sistemos

Audiotono veiklos ašis – audiovizualinių sprendimų diegimas. Tai modernūs sprendimai, susiję su garsu, vaizdu ir apšvietimu: ekranai, displėjai, vaizdo projektoriai, garsiakalbiai, mikrofonai, diskusijų valdymo ir balsavimo sistemos, vaizdo konferencijų ryšys, prožektoriai, meninio apšvietimo prietaisai, sistemų valdymo įranga.Audiovizualinės (AV) sistemos yra naudojamos jau beveik šimtmetį, šiais laikais jų taikymas yra aiškiai matomas kiekviename visuomenės sektoriuje. Verslo, švietimo, valdžios, medicinos, sporto ir kiti sektoriai šiais laikais yra neįsivaizduojami be AV technologijų. Šių technologijų prigimtis – nugalėti bendravimo iššūkius, padidinti bendravimo efektyvumą.

Koncertai, pasirodymai, spektakliai – scenose vykstantys renginiai, kuriuose AV sistemų naudojimas yra itin pastebimas, todėl labai svarbu pasirinkti tinkamus garso, vaizdo, apšvietimo komponentus, užtikrinančius renginio sėkmę.

Konferencijų, kongresų centruose, įstaigų pasitarimų ir komunikacijų kambariuose, posėdžių salėse ar panašios paskirties patalpose diegiamos vaizdo konferencijų, sinchroninio kalbų vertimo, automatizuoto diskusijų valdymo ir balsavimo sistemos, didelio formato displėjai ir vaizdo projektoriai, automatizuotas audiovizualinių sistemų valdymas.

AV sistemos su aukštais reikalavimais yra plačiai taikomos transporto objektuose – oro uostuose, geležinkelio, autobusų stotyse, taip pat prekybos centruose ar vietose, kur nuolat renkasi daug žmonių. Šios sistemos skirtos be trikdžių suteikti viešąją vaizdinę ir garsinę informaciją.

Viešosiose erdvėse ypač efektyvi vaizdinės informacijos ir reklamos perdavimo priemonė yra didelio (nuo 40“) formato LED ir LCD monitoriai – tokiuose monitoriuose pateikiama informacija puikiai matoma iš didelio atstumo. Visa vaizdinė ir garsinė medžiaga monitoriuose yra pateikiama naudojant Digital Signage įrangą. Šią įrangą galima pritaikyti įvairiausiems tikslams – oro uostuose, prekybos centruose, viešbučių, restoranų, degalinių tinkluose, mokslo, gydymo įstaigose ir kitose srityse reklamos ir informacijos transliavimui.

Švietimo sektorius, naudodamasis AV sistemų privalumais – kompiuterių technologijomis, vaizdo projekcijomis, interaktyviomis lentomis, akustinių sistemų naudojimu – gerina mokslo kokybę, paspartina ir palengvina informacijos įsisavinimą.

Šiuolaikinis parodų centras yra sunkiai įsivaizduojamas be modernios garso ir vaizdo įrangos. Parodų organizatoriai naudojasi viešųjų pranešimų sistemomis, įgarsinimo, vizualinio informacijos atvaizdavimo, architektūrinio ir efektinio apšvietimo, sistemų valdymo įranga.

Poilsio ir pramogų vietose AV sistemomis lankytojams perduodama aktuali informacija apie paslaugas ar įvykius. Dideliuose ekranuose rodoma vaizdinė informacija, garso sistemomis transliuojama muzika taip pat padeda atsipalaiduoti.

Norint sklandžiai ir efektyviai dirbti kontrolės ir valdymo kambariuose, reikalingas kokybiškas ir ergonomiškas informacijos pateikimas. Regėjimą tausojantys ir dėmesingumą išlaikantys vaizdo atvaizdavimo įrenginiai – neatsiejama kontrolės kambarių dalis.

Susiję projektai

Meninė šviesos instaliacija Kauno kultūros centro kiemelyje

Sprendimai:
Individualus projektavimas
Interaktyvios funkcijos
Sprendimai:
Individualus projektavimas
Interaktyvios funkcijos

Vaizdo technologijų ir scenografijos sąveika Nacionaliniame Kauno dramos teatre

Sprendimai:
Didelio formato LED ekranas
Modulinis laisvai transformuojamas dizainas
Sprendimai:
Didelio formato LED ekranas
Modulinis laisvai transformuojamas dizainas

Lazdijų rajono savivaldybės posėdžių salė

Sprendimai:
Televic elektroninę diskusijų ir balsavimo sistema
Automatizuotai valdomos vaizdo kameros
Sprendimai:
Televic elektroninę diskusijų ir balsavimo sistema
Automatizuotai valdomos vaizdo kameros

Gaukite pasiūlymą

Profesionalios įrangos projektavimas, įrengimas, pardavimas.

Profesionalūs sprendimai

Siūlome sprendimus ir produktus skirtus verslo, švietimo, pramogų industrijos ar individualių poreikių techniniam įgyvendinimui. Kreipkitės į mus dėl konsultacijos, mažmeninės ar dideminės prekybos, sistemų projektavimo ar instaliavimo bei visais kitais klausimais.
Audiovizualinės sistemos
Konferencijų sistemos
Garso sistemos
Scenos technologijos