GEALAN - mes praplečiame rėmus!

GEALAN ne tik gamina profilius langų rėmams ir nustato plastikinių langų funkcionalumo bei dizaino tendencijas, bet taip pat kuria gaminiuose ir sprendimuose atsispindinčias inovacijas, kurios partneriams ir klientams suteikia tikrą pridėtinę vertę. Šioje GEALAN reklamos kampanijoje norime Jums parodyti, kokią reikšmę visų mūsų gyvenime turi rėmai.

Kaip atrodytų mūsų pasaulis, jeigu jame nebūtų rėmų?

GEALAN gamina plastikinius PVC profilius, iš kurių gaminami jūsų langų rėmai. GEALAN PVC profilių gamyba remiasi ilgamete, daugiau nei penkiasdešimt metų kaupta patirtimi, o mūsų įdiegtos inovacijos tampa rinkos standartu.

Tačiau GEALAN gali pasiūlyti dar daugiau. Visada atsižvelgiame į savo partnerių poreikius ir turime paruošę jiems pritaikytų sprendimų. Mūsų skaitmeniniai įrankiai padeda projektuotojams, gamintojams ir pardavėjams. Specialūs GEALAN mokymai – tai parama klientams jų kasdieniame darbe. Tvarumu pagrįsta įmonės filosofija ir veiksmais jau daugiau nei 25 metus saugome aplinką ir išteklius.

Mes praplečiame rėmus!

kampagne-pool.jpg

Pridėtinė vertė kiekvienam

Modernios GEALAN profilių sistemos, inovacijos, techniniai sprendimai, patikimas ir nesudėtingas projektavimas GEALAN skaitmeninės įrangos pagalba, profesionalūs specialistų patarimai ir mokymai, kompetentingas aptarnavimas – ir visa tai galite gauti iš vienų rankų.

 

Ką galėtume pasiūlyti Jums?

Tvarumas

Tvarumas mums daugiau nei vien mada! GEALAN vadovaujasi principu – tausoti išteklius ir dirbti ekologiškai švariai. Taip darome jau daugiau nei 25 metus.

Jau dabar didelę mūsų plastikinių profilių dalį sudaro perdirbtos medžiagos, naudojame ekologišką elektros energiją, vystome efektyvius gamybos procesus ir logistiką. Turime įrodymų, kad daugelyje sričių esame pramonės šakos lyderiai.

GEALAN ne tik gamina profilius langų rėmams, bet ir kuria tvarius sprendimus, kurie jau šiandien yra orientuoti į ateitį.

Mes kuriame, gaminame ir praplečiame rėmus, kurie taupo gamtos išteklius ir tausoja aplinką.

Apie kampaniją

Manome, kad GEALAN gali didžiuotis šios kampanijos rezultatais! Kviečiame ir Jus susipažinti su mūsų veikla, produkcija ir kuriama pridėtine verte kiekvienam.


Visa tai vaizdo klipuose originaliai pristato mūsų kolegos – GEALAN darbuotojai, kurie buvo ir šios kampanijos idėjos kūrėjai, ir aktoriai, ir režisieriai, ir operatoriai.

 

Ieškote GEALAN langų gamintojo?

Aplankykite GEALAN langų gamintojų paieškos puslapį

Turite klausimų?

Susisiekite su mumis tiesiogiai!

GEALAN ACADEMY

GEALAN ACADEMY langų gamintojams, architektams, projektuotojams, statybininkams ir visiems besidominantiems siūlo įdomius specializuotus seminarus su langais susijusiomis temomis.

Nepraleiskite jokių naujienų!

Noriu gauti GEALAN naujienas ir naujienlaiškį apie pavyzdinius mėnesio objektus nurodytu el. paštu. Naujienlaiškis nemokamas ir jo galima atsisakyti bet kuriuo metu.

Gealan

GEALAN – tarptautinė įmonių grupė yra viena iš Europoje pirmaujančių plastikinių langų ir durų profilių sistemų gamintojų.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH