pergola

Kaip pasirinkti aliejų terasoms ir lauko baldams?

Jei turite medinę terasą, lauko baldus ar medines lysves, vienas iš darbų, kurį galite atlikti patys - tai atnaujinti šiuos medinius paviršius, naudojant aliejų.

Norint pasimėgauti terasos teikiamais privalumais, reikia ją apsaugoti nuo UV spindulių, skilinėjimo, puvimo ir kitų blogybių. Tačiau tai tik skamba labai sudėtingai, ypač jei to niekada nedarėte. Savo terasa šiais laikais lengvai pasirūpinti gali kiekvienas – pakanka pasirinkti tinkamą aliejų. Aliejus „Tikkurila Valtti“ yra itin skvarbus, tinka įvairioms medienos rūšims, taip pat ir maumedžiui. Be to, naudojant terasų ir lauko baldų aliejų „Valtti“ grunto nereikia, tad sutaupysite ir laiko, ir pinigų.

5+1 patarimas, padėsiantys išsirinkti terasos spalvą

Pakeitus terasos spalvą galima sukurti joje visiškai naują atmosferą, tačiau spalvos pasirinkimas dažnai tampa nemenku iššūkiu. Pateikiame 5+1 patarimą, kurie padės Jums išsirinkti tinkamą spalvą Jūsų terasai.

Skaityti straipsnį

Dirbkite greičiau su kokybiškais darbo įrankiais

Naudojant  terasoms skirtą „Anza“ įrankį bus lengva šlifuoti ir aliejuoti net darant tai pirmą sykį ir neturint įgūdžių. Aliejavimo kempinė paskleidžia aliejų plonu bei vienodu sluoksniu ir leidžia išvengti dėmių bei dangos lupimosi. Ji užtikrina didesnį tikslumą – palengvina dengimą kampuose ir prie pat sienų. Padengia dvi lentas vienu metu. Nepalieka plaukelių. 

Įsigyti terasos aliejavimo rinkinį >>

Raskite artimiausią prekybos vietą
Rasti prekybos vietą

Konsultuokitės su dažų ekspertais

Planuojate aliejuoti terasą ar lauko baldus ir turite klausimų? Pasikonsultuokite su mūsų dažų ekspertais ir išvenkite aliejavimo klaidų. Kad Jūsų aliejavimo darbai vyktų sklandžiai, atsakysime į visus Jums kilusius klausimus ir pasidalinsime praktiškais patarimais. Konsultuojame nemokamu telefonu +370 800 00018 (I–V, 8–17 val.) arba el. paštu academy.lt@tikkurila.com.

tik_color_line_lit_horizontal_bgtime.jpg

Ieškote naudingų patarimų ir įkvepiančių idėjų, kaip atnaujinti namus?
Užsiprenumeruokite naujielaiškį
pridėta į norų sąrašą.
pašalinta iš norų sąrašo.
lt